Vrhunske kladionice u Bosni Bosnia

Claim 100% bonus on the 1st deposit up to $100!

Get up to $400 + 50 free spins

Make your first deposit and get 100% bonus up to $120

Receive a 100% bonus on the 1st deposit up to $80!

Vrhunske kladionice u Bosni Bosnia

Receive a 100% bonus on the 1st deposit up to $80!

Korak 1 – Registracija

Prvi vaši koraci koje bi trebli napraviti kako biste pristupili našim igrama i osvojili novac jesu da napravite MaxBet registraciju. Tako bih Vas sistem prepoznao i zapamtio Vaše odigrane igre.Registracija naloga se vrši u poslovnicama MaxBet-a u BiH. Potrebno je prilikom registrovanja da kod sebe imate ličnu kartu, na uplatnom mjestu dobićete registracionu formu od našeg ljubaznog osoblja koju je potrebno popuniti i predati. Nakon toga Vaši podaci će biti unijeti u sistem i dobićete na Vašu email adresu poruku o dovršetku registracije, klikom na link koji se nalazi u tijelu mail-a, dovršićete postavku Vaše nove lozinke i završiti MaxBet registraciju.

Korak 2 – Prijava

Kada završite prvi korak registracije MaxBeta, možete da pređete na drugi korak tj. da pristupite Vašem nalogu. Primetićete na početnoj stranici opciju „Prijava“, kliknite tu i unesite Vaše podatke.Prilikom prijave obratite obavezno pažnju na unos velikih i malih slova, sistem neće dozvoliti prijavu ukoliko pogriješite kod unosa slova.Zaboravili ste lozinku:Ukoliko ste zaboravili lozinku, idete na /Prijava/ kliknete na tekst /Izgubljena lozinka/ na Vaš email će stići instrukcije za resetovanje lozinke.

KAZINO
BONUSI
RATE
ACHIEVE

Claim 100% bonus on the 1st deposit up to $100!

StarStarStarStarStar

Get up to $400 + 50 free spins

StarStarStarStarStar

Make your first deposit and get 100% bonus up to $120

StarStarStarStarStar

Receive a 100% bonus on the 1st deposit up to $80!

StarStarStarStarStar

Receive a 100% bonus on the 1st deposit up to $80!

StarStarStarStarStar

Korak 3 – Izbor Sporta

U zavisnosti od uređaja preko kojeg pristupate u tome može malo da se razlikuje izbor sporta. Ukoliko pristupate sa desktop računara, videćete veoma jednostavno sa leve strane ekrana padajuću listu u kojoj možete da izaberete jedan od mogućih sportova. Imamo dosta izbora od kojih su i neki kao: Košarka, Tenis, Hokej, eSport, Rukomet, Odbojka, Bejzbol, Stolni tenis, Kriket, Pikado, pa čak i Evrosong opklade možete postaviti.

Korak 4 – Izbor Događaja

Kada izaberete sport u kojem želite da postavite opklade. Pojaviće Vam se u prvom planu spisak dokađaja koji se nisu dogodili ili koji se događaju upravo u tom trenutku. Odnosno pojaviće Vam se događaji u izabranom sportu na koje možete u tom trenutku da se opkladite i zaradite novac.

Korak 5 – Izabrati Opkladu

U zavisnosti koje ste sportove izabrali, pojaviće Vam se drugačiji izbori za postavljanje opklade. Neki sportovi kao što je fubdal imaće bezbroj opcija za Vaše prognoze, dok će neki imati manje njih. Ukoliko nemožete da pronađete odgovoarajuću opkladu, moguće je da nas kontaktirate i da Vam damo određenu kvotu za predlog koji nemamo u opcijama za opkladu.

Korak 6 – Postaviti Predviđanje

Kakao birate Vaše opklade, sa strane naš sistem beleži Vaša predviđanja i pravi Vam tiket koji možete lakše pregledati.Ono što trebate dodatno znati jete da minimalni uslov za proigravanje u sportskom klađenju iznosi 20% od uplaćenog depozita. Tako da tiket sa najmanje jednim događajem i minimalnom kvotom 2.00 ispunjava uslov za proigravanje. (Primjer: Ukoliko je iznos uplaćenog vašeg depozita 100 KM, neophodno je da igrač plasira opkladu na svom tiketu sa minimalnim ulogom od 20 KM (20% iznosa depozita) na tiketu koji sadrži najmanje 1 događaj sa minimalnom kvotom 2.00. Na ovaj način je igrač ispunio osnovni minimalni uslov proigravanja, bez obzira na ishod odigranog tiketa.)

Korak 7 – Sačekati Rezultat

Kada prođete sve korake i uspešno napravite Vaš tiket, ostaje Vam da ispratite rezultate. Ondnosno da sačekate završetke događaja koje ste izabrali i pogledate da li ste uspešno predvideli ishode tj. da li ste osvojili novac. Takođe videćete na svom profilu da li je tiket dobitan ili nije i kako se poklapaju rezultati sa Vašim predviđanjima.